Contact

Organisatie

Judith Smeets - Registerpsycholoog NIP, ZKM-consultant®  

Judith

Judith is loopbaanpsycholoog. Ze is een van de pioniers van de ZelfKonfrontatieMethode (ZKM) en leidt loopbaanpsychologen en -coaches op tot ZKM-consultant®. Ze begon haar loopbaan aan de universiteit als docent communicatieve vaardigheden. Inmiddels heeft ze ruim 30 jaar ervaring als loopbaanpsycholoog van hoger opgeleiden, sinds 1998 onder de naam MOTIEF Loopbaanontwikkeling. Zij ontwikkelde samen met Wibo Drijfhout een doelgerichte versie speciaal voor de ervaren generatie: de 'Highlife Challenge™ Coaching'.’ [lees meer]

     

  

Samenwerkingspartners

MOTIEF heeft een aantal samenwerkingspartners. Dit zijn coaches met dezelfde visie en kwaliteit met elk hun eigen specialiteit. 

  • Anne Marie van Tuyll- Pedagoog, ZKM - consultant® 
    Anne Marie van Tuyll is studentencoach. Als er behoefte is aan coaching van ouders van haar cliënten dan schakelt zij daarvoor Motief in en andersom. Deze paralelle coaching is zeer succesvol gebleken.
  • Anna Groot - Tekstschrijver en redacteur
    Anna Groot weet van sollicitatiebrieven juweeltjes te maken. Met behoud van de eigenheid van de sollicitant redigeert zij een brief tot een aantrekkelijke en effectieve boodschap. 
  • Marjan Hogen Esch - Registerpsycholoog NIP, ZKM-consultant®  

    Marjan Hogen Esch is loopbaanpsycholoog. Als er behoefte is aan een loopbaanassessment dan schakelt Motief Marjan in. Haar assessments kenmerken zich door een open en persoonlijke benadering. Marjan is deskundig in psychologisch onderzoek, ontwikkelassessment en loopbaanbegeleiding. Zij is gekwalificeerd ZKM-consultant® en opgenomen in het NIP register van Psychologen Arbeid en Gezondheid.’   


Webdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign
webdesign groningen webdesign website laten ontwerpen website laten maken